PAN D'OR

Scapa de transpiratia palmara si plantara

Hyperhidrozis 490€

Aparatul de iontoforeza impotriva transpiratiei palmare si plantare

Pentru ce se utilizeaza aparatul Hyperhidrozis?
Acest aparat se utilizeaza pentru tratarea hiperhidrozei palmare sau plantare, in limbaj uzual transpiratia excesiva a palmelor sau a picoarelor.

Cum se utilizeaza aparatul Hyperhidrozis?
Se toarna apa menajera (de robinet) in interiorul rezervorului aparatului Hyperhidrozis.

Atentie!!! Aparatul functioneaza doar cu apa menajera (de robinet) datorita clorului cu care aceasta este tratata, un element de baza in eficacitatea tratamentului.

Apoi se introduc in baia de apa, mainile sau picioarele. In cazul in care doriti sa tratati ambele zone se recomanda sa incepeti cu tratamentul mainilor pentru hiperhidroza palmara apoi cu tratamentul picioarelor.

Cum actioneaza aparatul Hyperhidrozis?
In timpul tratamentului sunt aplicate efectele electrofiziologice ale curentului galvanic si ale apei menajere asupra pielii. Curentul terapeutic migreaza dinspre electrodul construit in aparat inspre electrodul din rezervorul invecinat. Pe langa efectul curentului galvanic, ionii de Clor eliberati in acest proces, contribuie si ei la  blocarea glandelor sudoripare exocrine. 

Ce simtitim pe parcursul tratamentului?
Cand mainile sau picioarele ating apa, aparatul creste incet si delicat intensitatea curentului spre valoarea presetata de utilizator. Astfel nu percepem durere si nu se simte nici o unda de soc. Tratamentul il vom percepe ca pe o senzatie de mancarime sau de piscaturi usoare.

Cum se utilizeaza aparatul Hyperhidrozis?
In prima faza avem nevoie de 3-5 sesiuni/saptamana a cate 10-20 minute pentru fiecare zona a corpului (maini sau picioare) pana ajugem la 10 sesiuni in total. Apoi sesiunile pot fi rarite pe masura ce transpiratia descreste. Pentru obtinerea unor rezultate spectaculoase se recomanda tratamente regulate, dar, binenteles, tratamentele se pot opri daca transpiratia se opreste.

La ce sa ma astept dupa tratamente?
Transpiratia descreste dar rezultatele difera de la o persoana la alta.  Tratamentele reduc doar simptomele pentru o anumita perioada de timp, de aceea trebuie urmate sesiuni de mentinere periodice.

Putem aplica si alt tip de tratamente intre sesiuni?
Se pot aplica creme sau spray-uri antiperspirante pentru a imbunatatii rezultatele.

Daca doriti sa comandati sau sa va recomandam un medic cu experienta ne puteti contacta la 0745360368 office@pandor.ro

Comanda acest produs